Beleef een unieke ervaring met een parachutesprong vanaf vliegveld Ameland

Zie je het al voor je? Zwevend door de lucht kijk je uit over de waddeneilanden die beneden je als bont gekleurde vlekken in zee liggen. Even daarvoor ben je in een vliegtuigje gestapt op vliegveld Ameland. En nu is het moment dan echt aangekomen dat je vanaf een paar duizend meter hoogte naar beneden gaat springen met een parachute. Hoe cool is dat? Het Engelse woord skydiving zegt het precies, je neemt als het ware een duik in de lucht. Zo’n vrije val naar beneden zorgt voor een flinke adrenalinekick. Je scheert door de lucht tot je parachutescherm openspringt en je vervolgens rustig naar beneden daalt. Je zweeft en voelt je zo vrij als een vogel. Beetje bij beetje begin je te beseffen dat je de sprong van je leven aan het maken bent.

Vliegveld Ameland

Vliegveld Ameland is een prachtige locatie vanaf waar je met parachutespringen.nl kunt valschermspringen. Zo’n parachutesprong maak je niet alleen, maar met een ervaren instructeur. Door deze tandemsprong of duosprong maak je op een enerverende en veilige manier kennis met het parachutespringen.

Het leuke is dat bijna iedereen dit kan meemaken. Je hebt er geen medische verklaring voor nodig. Wel geldt er een minimumleeftijd van 6 jaar en minderjarigen moeten bovendien een verklaring van de ouders kunnen overleggen. Ook geldt vanwege de veiligheid een maximum gewicht van 100kg.

Vliegveld Ameland - Parachutespringen.nl