Een geweldig cadeau voor een avontuurlijk persoon

Wil je origineel voor de dag komen met een cadeau? Staat de ontvanger open voor spanning en avontuur? Geef dan een parachutesprong cadeau! Op deze manier bezorg je iemand een onvergetelijke en unieke ervaring. Puur genieten voert de boventoon. Het gevoel om absolute vrijheid te mogen ervaren is met geen pen te beschrijven. De wind in je haren voelen terwijl je al het moois wat je ziet in je opneemt! Een parachutesprong cadeau geven is iets waar je iemand heel blij mee kan maken!

Locaties is Nederland

Op verschillende vliegvelden in Nederland worden dit soort sprongen aangeboden. We vinden deze terug in Ameland, Texel en Midden-Zeeland. Je kan een parachutesprong cadeau geven die plaats zal gaan vinden op één van deze locaties. Ook bestaat de mogelijkheid dat de ontvanger zelf kiest voor één van deze locaties.

Andere mogelijkheden

Behalve een parachutesprong cadeau geven zou je deze ervaring ook in een iets andere vorm kunnen geven. Denk hierbij aan skydiving, een tandemsprong of valschermspringen. De mogelijkheid bestaat om dit avontuur vast te laten leggen op een foto of film. Op deze manier kan de springer nog vaak nagenieten van dit avontuur.

Parachutesprong cadeau - Parachutespringen.nl