Leef een leven zonder grenzen

We moeten allemaal prioriteit geven aan wat er echt toe doet in het leven. Al was het maar voor een weekend, een dag of 60 gelukzalige seconden. Nieuwe skydives voor solo- en tandemsprongen kunnen nu gereserveerd worden! Zeer weinig mensen kunnen echt zeggen dat ze de wolken hebben aangeraakt. Maar dat kan jij binnenkort wel, met een parachutespringen texel arrangement!

De ervaring van die eerste sprong…

Je hebt een parachutespringen texel arrangement gereserveerd, ondertussen getraind en geïnformeerd, gaf de nodige instructies aan je camera-meevlieger, ging aan boord van het skydive vliegtuig en bent nu onderweg naar een hoogte van 13000 voet. Alles verliep volgens plan, maar nu beginnen de zenuwen het stilaan over te nemen. Een stem in je oor vraagt: ” Ben je klaar?” Natuurlijk ben je niet klaar! Dit is waanzin. Is het te laat om terug te gaan? Maar je houdt je sterk en geeft een duim omhoog naar je instructeur…

Plots gaat de deur open. Gedachten racen door je hoofd. Waarom is de deur van het vliegtuig open? Een deur hoort toch niet open te zijn, toch? Je instructeur ziet je paniek en stelt je gerust. Samen gaan jullie naar de deur…

De afstand tot de aarde is onwezenlijk. Je tenen zijn nu buiten het vliegtuig, terwijl je maag zich vastklampt aan de binnenkant van de deur en je vingers wanhopig aan de riemen over je schouders. Je camera-meevlieger glimlacht en wacht op je reactie… en dan neemt de adrenaline het over. De telling begint. Klaar? Geen tijd om te protesteren, je bent al onderweg naar de begane grond in een vrije val van meer dan 200 km/u.

Eens geland, wil je dolgraag opnieuw de lucht in! En dat kan! Je kunt nu van tevoren je parachutespringen texel arrangement boeken, om zeker te zijn van een plek. Of waarom niet iemand een sprong cadeau doen? Er bestaat geen twijfel over, je zult met het meest originele cadeau voor de dag komen!

Parachutespringen Texel arrangement - Parachutespringen.nl