Wil jij voor het eerst kennismaken met de wondere wereld van het parachutespringen? Boek dan een duosprong. Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid, voel de adrenaline door je lijf razen tijdens de vrije val en bekijk Nederland van boven. Samen met een ervaren instructeur die ervoor zorgt dat alles veilig en soepel verloopt, zodat jij alleen maar hoeft te genieten.

Wat is een duosprong?

Als je voor het eerst gaat parachutespringen spring je niet alleen. Je maakt een duosprong, samen met een ervaren instructeur. Met een harnas zit je tijdens de duosprong aan hem vast. We beginnen met een uitgebreide uitleg en stappen dan het vliegtuig in. Het vliegtuig klimt langzaam omhoog, tot minimaal 3 kilometer hoogte. Dan is het tijd voor het grote moment: je gaat springen! Samen met je instructeur duik je de diepte in. Tijdens de vrije val haal je snelheden tot wel 200 kilometer per uur. De wind raast langs je gezicht en de adrenaline door je aderen. Na zo’n 30 seconden gaat de parachute open. Tijd om rustig te genieten van het spectaculaire uitzicht. Jullie zweven langzaam naar beneden en veel te snel maken jullie weer een zachte landing op de grond. Wat een ervaring! Die ga je nooit meer vergeten.

Parachute duosprong met een ervaren instructeur

Ben je angstig? Bijvoorbeeld doordat je hoogtevrees hebt? Geen zorgen! Onze instructeurs maken dagelijks gespannen en angstige springers mee en weten hoe ze jou op je gemak kunnen stellen. Ze bereiden je heel goed voor, zodat je exact weet wat er tijdens de duosprong gaat gebeuren. Je zult al snel merken dat onze instructeurs precies weten wat ze doet en dat je bij hen echt in goede handen bent.

Waar in Nederland kun je een duosprong maken?

Via Parachutespringen.nl kun je een duosprong maken op verschillende mooie plekken in Nederland. We hebben locaties op Texel, op Ameland en in Zeeland. Ons land vol water is ook van boven prachtig. Tijdens je sprong heb je een spectaculair uitzicht over de Waddeneilanden of de mooie kustlijn van Zeeland.

Parachutespringen duosprong - Parachutespringen.nl