Parachutespringen leeftijd beperkingen? Lees deze pagina en je weet alles over parachutespringen leeftijd! Wil jij ook genieten van een uniek uitzicht over Nederland? Kom parachutespringen en zie Nederland van bovenaf. Spring met ons in tandem en voel de adrenaline door je lichaam stromen. Wij maken vluchten voor parachutespringen in Ameland, Texel en midden-Zeeland. Lees gauw verder over de parachutespringen leeftijd waaraan voldaan moet worden.

Geen limiet parachutespringen leeftijd

Of je nu 21 jaar bent of 68 jaar, als jij wilt springen kan dat! Onze parachutespringen leeftijd heeft geen limiet. Echter moet je natuurlijk wel in goede staat zijn om deze sprong te kunnen maken. Heb jij dus altijd al willen springen? Boek dan een sprong bij ons. Je bent in goede handen en kunt met een tandemsprong parachutespringen. Voor leeftijd hebben wij geen limiet, echter wel voor het gewicht. Om de veiligheid van het aparatuur te kunnen garanderen hanteren wij een limiet voor het gewicht. 100Kg is ons limiet voor een veilige tandemsprong.

Van kinds af aan

Heeft jouw kind een echte obsessie en is het groot fan van parachutespringen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanaf zes jaar kan en een tandemsprong gemaakt worden. Het is een uniek verjaardagscadeau voor jouw kind. We springen altijd met professionele instructeurs en het is gegarandeerd veilig. De parachutespringen leeftijd begint bij ons vanaf zes jaar. Kinders onder de achttien moeten wel goedkeuring van de ouders hebben om te mogen springen.

Parachutespringen leeftijd – Parachutespringen.nl