Ben jij het zat om altijd met je vrienden naar de bioscoop te gaan? Ben jij meer het actieve type? Houd je van adrenaline? Probeer je graag nieuwe dingen uit? Heb je geen hoogtevrees en ben jij wel in voor een uitdaging? Dan is een sky dive vast en zeker iets voor jou. Geniet van prachtige uitzichten, een ongelofelijk gevoel van vrijheid en een vrije val onder de begeleiding van een professionele en gedreven instructeur. Hij of zij zorgt ervoor dat je tandemsprong prima verloopt en dat jij alle tijd hebt om bovenal te genieten van deze unieke ervaring.

Waar maak je een skydive?

Het leukste is natuurlijk om een skydive te maken boven een bijzonder stukje Nederland. Nederland kan namelijk heel mooi zijn. Een bovenaanzicht geeft weer een heel ander beeld van ons kleine kikkerlandje. Een skydive boven de Wadden is bijvoorbeeld een goede mogelijkheid. Aanschouw Ameland of Texel vanuit de lucht en bekijk de ruige kustlijnen, terwijl je onder je valscherm hangt. Een sprong boven Amsterdam is ook zeker een aanrader. Bekijk onze hoofdstad eens van een andere kant. Je hebt een prachtig uitzicht op de grachten en kronkelende straatjes, die niet voor niets UNESCO Werelderfgoed zijn. Verder is Zeeland ook een mooie bestemming voor een skydive avontuur. Het Zeeuwse duinlandschap is een pareltje vanuit de lucht.

De droom verwezenlijken, de Skydive duosprong

Skydiving kan vanaf 18 jaar boven het vliegveld van Texel, Ameland en Midden-Zeeland. Ben je jonger dan 18, dan heb je een schriftelijke toestemming van je ouders nodig. Verder hanteren we een paar uitzonderingen (zwangere vrouwen en mensen met hartproblemen moeten op de grond blijven en we hebben bepaalde gewichtsbeperkingen om de veiligheid van de uitrusting niet in het gedrang te brengen). Parachutespringen is tevens perfect mogelijk voor mensen die verlamd zijn of ledematen hebben verloren. Ook zij zijn welkom voor de sprong van hun leven! Voor hen zijn er speciale voorzorgsmaatregelen en aanpassingen aan de apparatuur. Kortom, er zijn weinig excuses om valschermspringen niet te proberen! De prijs voor een sprong start vanaf € 209,00 inclusief BTW (Co2 compensatie € 0,95 incl. BTW niet inbegrepen).

9.000ft skydive hoogte

Springen vanaf 9.000ft is onze standaard optie. 9.000ft is ongeveer drie kilometer hoogte. De vrije val vanaf deze hoogte duurt ongeveer 30 seconden. Hierna opent de parachute en dwarrel je als het ware naar beneden. De sprong vanaf 9.000ft kan alleen gesprongen worden of in tandem met een ervaren instructeur. Wanneer je voor het eerst springt, wordt een sprong van 9.000ft aangeraden. Deze sprong is de voordeligste optie en je springt al voor €209,00 inclusief btw.

13.000ft skydive hoogte

De andere optie die wij bieden is een extreme versie vanaf 13.000ft. Dit is omgerekend ongeveer vier kilometer hoogte. Door de hoge afstand kan de vrije val langer duren. Bij een sprong vanaf 13.000ft duurt de vrije val 60 seconden. Deze sprong is voor echte waaghalzen en ervaren springers. Ook deze sprong kan samen met een instructeur of alleen gesprongen worden. De sprong vanaf een skydive hoogte van 13.000ft kost €284,00 euro inclusief btw.

Skydive vliegtuigen

Een Cessna is geen limousine. De Cessna 182 en Cessna 206 zijn de werkpaarden van de skydiving industrie, omdat ze goedkoop zijn om te vliegen en niet veel plaats nodig hebben op het vliegveld of in de hangar. Ze zijn krap, ze zijn traag en ze gaan niet zo hoog op als tegenhangers, maar weet je wat? Als je een sprong nodig hebt, heb je een sprong nodig en Cessna krijgt de klus absoluut geklaard.

De Cessna 208, de minibus onder de skydive vliegtuigen is bijna perfect. Het vliegtuig heeft het voordeel van een grote deur te hebben en het is kostenefficiënt voor bedrijven. Daarnaast is van binnen heel comfortabel zitten. De Cessna 208 is gewoon net niet groot genoeg om te concurreren met zijn norsere neef, de Twin Otter.  In feite overwint deze vliegende minibus zijn kleine nadelen en werd het een van de meest populaire vliegtuigen in skydiving.

Skydive cadeaubon

Voor de skydive cadeaubon kun je kiezen uit verschillende tickets. De tickets verschillen per locatie. Ook kun je kiezen voor een cadeaubon voor een sprong van 3 kilometer hoogte en 4 kilometer hoogte. Daarnaast kun je ook een foto/film er bij cadeau doen. Hoe gaaf is het dat de jarige voor altijd een aandenken heeft aan jouw geweldige cadeau? Voel de adrenaline thuis opnieuw door je lichaam stromen bij het zien van de geweldige beelden van jouw cadeau. Alles is mogelijk met de skydive cadeaubon! Twijfel dus niet langer en bezorg de jarige de mooiste dag van zijn leven met deze unieke ervaring.

Sky Dive - Parachutespringen.nl