Heb je Engelse of Engelstalige vrienden op bezoek en wil je een leuk uitje boeken? Wat dacht je van parachutespringen? Het is een origineel uitje wat voor heel wat adrenaline zal zorgen. Bij parachutespringen.nl kun je zowel een Nederlandstalige als Engelssprekende instructeur meekrijgen tijdens jouw springen. Parachutespringen Engels kan bij parachutespringen.nl.

Spring vanaf toplocaties

Wij bieden parachutesprongen in Midden-Zeeland, Texel en ook op Ameland. Het zijn echte toplocaties om te springen en voor een dagje uit. Je hebt een uniek uitzicht over de waddeneilanden boven Texel en Ameland en je geniet van het Zeeuwse landschap bij een sprong boven Midden-Zeeland. Je springt altijd samen met ervaren instructeurs die de Engelse taal vaardig zijn. Parachutespringen Engels is dus geen probleem bij ons.

Instructeurs en veiligheid

Parachutespringen Engels kan bij parachutespringen.nl. Heb jij Engelstalige vrienden of familie? Kom dan bij ons springen. Wij kunnen de regels van het vak in het Engels uitleggen en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Al onze instructeurs spreken naast Nederlands ook Engels. Je springt dus altijd met iemand die je begrijpt en je kan helpen. Op deze manier kunnen wij de veiligheid van iedereen waarborgen.

Parachutespringen Engels - Parachutespringen.nl