Het is een sensationele ervaring om uit een vliegtuig met een parachute in het diepe te springen. Je voelt je zo vrij als een vogels en zweeft op de wind. Bij parachutespringen.nl kun onder meer op Texel een sprong boeken. Zie de waddeneilanden en de zee van bovenaf en geniet van een unieke sprong. Wat is de hoogte waar je vanaf springt? Lees hier meer over parachutespringen Texel hoogte.

Parachutespringen Texel hoogte – 9.000ft

Bij ons kun je kiezen in hoogtes. De eerste parachutespringen Texel hoogte is 9.000ft. Dit is om te rekenen tot drie kilometer hoogte. Wij raden deze hoogte aan voor een eerste sprong, kinderen en iedereen die angstig is om te springen. Doordat deze hoogte relatief laag is, duurt de vrije val minder lang. Met een parachutespringen Texel hoogte van 9.000ft duurt de vrije val circa 30 seconden. Wil je parachutespringen proberen? Spring dan voor maar €209,- van 9.000ft bij ons.

Parachutespringen Texel hoogte – 13.000ft

9.000ft is niet spannend genoeg voor iedereen. Onze andere parachutespringen Texel hoogte is 13.000ft. Dit is een hoogte voor echte waaghalzen die een ultieme adrenaline kick willen. Bij een hoogte van 13.000ft, dit is vier kilometer, duurt de vrije val maar liefst 60 hele seconden. Je valt dus een minuut lang met een razendsnelle vaart naar beneden. Dit is een unieke ervaring voor echte sensatiezoekers. Op onze website kun je meer informatie vinden over het verschil tussen deze hoogtes.

Parachutespringen Texel hoogte - Parachutespringen.nl