Je beste vriend of vriendin is jarig. Je wil deze keer niet met een standaard presentje aankomen. Deze keer pak je het groots aan. Jullie houden beiden van uitdagingen, het avontuur aangaan. En dan het liefst iets dat jullie nog nooit hebben gedaan. Wat is er dan leuker dan parachutespringen cadeau geven?

Parachutespringen cadeau geven is origineel en leuk!

Het ultieme avontuur

De hele dag zal in het teken staan van jullie nieuwe avontuur. Het begint al meteen bij aankomst op de locatie. Hier zullen jullie in de speciale spring uitrusting worden gehesen. Onder begeleiding van professionele instructeurs zullen jullie vervolgens het luchtruim kiezen. Dit kan op diverse hoogtes. Parachutespringen is mogelijk op 3 of 4 kilometer hoogte. Parachutespringen cadeau geven is dus ook nog een veelzijdig cadeau.

De sprong van je leven

Zodra de springhoogte is bereikt, gaan de deuren eindelijk open. De adrenaline raast door je lichaam. Het land is vanaf deze hoogte een groene lappendeken omgeven met wolken. Wanneer de instructeurs het sein geven, springen jullie uit het vliegtuig, de diepte in! Het geeft de ultieme kick! De controle volledig laten gaan en je overgeven aan de zwaartekracht. Je bent volledig gewichtsloos, je vliegt! En die snelheid! En kijk dat uitzicht eens. Op dit moment is het puur genieten en jezelf helemaal overgeven aan het moment. Parachutespringen cadeau geven is een levenslange topervaring cadeau geven!

Parachutespringen cadeau geven - Parachutespringen.nl