Een parachutesprong is letterlijk een sprong in het diepe. Je ervaart het ultieme gevoel van vrijheid, terwijl prachtige landschappen onder je door flitsen. Een tandemsprong is de ideale manier om onder begeleiding van een professionele instructeur te genieten van een unieke ervaring. En waar anders dan op het mooie Texel, zou je dit mee willen maken?

Je krijgt voordat je gaat springen een jumpsuit aangemeten en een uitgebreide briefing. Daarna stap je met je tandeminstructeur in het vliegtuig en ga je naar 9.000 ft of 13.000 ft hoogte. Op hoogte aangekomen spring je uit het vliegtuig. Je gaat tijdens de vrije val met een snelheid van 180 km/h naar beneden. Bij deze snelheid duurt bij een vrije val van 9.000 ft 30 seconden en bij een hoogte van 13.000 ft duurt de vrije val 60 seconden. en genieten van een ultieme adrenaline kick.

Je tandeminstructeur zorgt ervoor dat jij een ultieme kick beleefd en zal je veilig terug brengen op de grond. Kortom een fantastische manier om kennis te maken met de skydive sport!

Wat kost parachutespringen op vliegveld Texel?

  • Parachutespringen vanaf 9.000 ft (3 km) hoogte: € 209,00
  • Parachutespringen vanaf 13.000 ft (4 km) hoogte: € 284,00
  • Foto/video € 115,00
  • Cadeaubon per post € 7,95 (alleen via website te verkrijgen)
  • Remove Before Flight Keyring € 3,95 (alleen via website te verkrijgen)
  • Co2 compensatie € 0,95 (alleen via website te verkrijgen)

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW.

Parachutespringen op Vliegveld Texel - Parachutespringen.nl