Een parachutesprong is een onvergetelijke ervaring. Kijk jij ook altijd verlangend naar vogels die zo vrij door de lucht zweven? Vraag je je af hoe de wereld eruitziet vanaf een hoogte van 4 kilometer? Wacht dan niet langer en boek nu een parachutesprong bij Parachutespringen.nl. Via onze organisatie kun je veilig parachutespringen vanaf verschillende prachtige locaties. Maak een tandemsprong met een van onze professionele en gezellige instructeurs en weet eindelijk hoe het voelt om te vliegen.

Je eerste parachutesprong

Parachutespringen.nl begeleidt je graag bij het maken van je eerste parachutesprong. Dit is een spannende gebeurtenis, want je weet nog niet wat je te wachten staat. Een kleine geruststelling: bij ons spring je niet alleen. De eerste keer maak je altijd een tandemsprong met een ervaren instructeur in skydiving. Deze draagt de parachute en is verantwoordelijk voor het uitvouwen ervan in de lucht. Natuurlijk checkt deze ook uitgebreid of alles goed vastzit en naar behoren functioneert. Jij draagt een speciaal pak en een harnas. Hiermee word je aan de instructeur bevestigd. Deze geeft je heldere instructies, zodat alles soepel verloopt. We gebruiken natuurlijk ook betrouwbare vliegtuigen en ervaren piloten, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten van de adrenaline die door je aderen jaagt, de wind die door je haren blaast en het prachtige uitzicht onder je.

Parachutespringen op de mooiste locaties van Nederland

Kun je niet wachten om je eerste tandemsprong te boeken? Kijk dan snel welke van onze prachtige locaties bij jou in de buurt is. Via Parachutespringen.nl kun je parachutespringen vanaf Waddeneilanden Texel en Ameland, of vanuit Midden-Zeeland. Je mag dus altijd rekenen op prachtig uitzicht over de zee en de natuur. Je parachutesprong is daarom mooi te combineren met een strandvakantie in een van deze regio’s. Weet je al waar je naartoe wilt? Boek dan een ticket voor die specifieke locatie. Wil je wel parachutespringen, maar de locatie later kiezen? Koop dan een ticket dat je op iedere locatie kunt inwisselen.

Parachutesprong - Parachutespringen.nl