De wind door je haren voelen wapperen en je helemaal vrij voelen. Parachutespringen is een van de weinige manieren waarop je je zo vrij kunt voelen. Wil jij ook ervaren hoe het is om vanuit een vliegtuig de sprong te wagen? Wij van parachutespringen.nl bieden vluchten aan in midden-zeeland. De kosten voor de sprongen verschillen per hoogte. Wij hebben de parachutespringen zeeland prijzen hieronder op een rijtje gezet.

Parachutespringen Zeeland prijzen

De parachutespringen zeeland prijzen verschillen per hoogte. Wij bieden twee mogelijkheden. Je kunt bij ons springen vanaf 9.000ft of 13.000ft. De duur van de vrije val is hierdoor verschillend. Wij raden bij een eerste sprong aan om vanaf 9.000ft te springen. De vrije val bij deze sprong duurt 30 seconden. De parachutespringen zeeland prijzen voor deze sprong zijn €209,00 inclusief de btw.

Wil jij een nog sterkere adrenaline kick? Spring dan voor €259,00 vanaf 13.000ft. Deze sprong is voor ervaren springers of echte waaghalzen. De vrije val vanaf 13.000ft duurt maar liefst een minuut.

Parachutespringen zeeland prijzen – Parachutespringen.nl