Spring uit een vliegtuig en voel je vrij! Altijd al een sprong willen wagen? Bij Parachutespringen.nl kun je genieten van een parachutesprong onder begeleiding van professionele instructeurs. Je geniet van een veilige en onvergetelijke ervaring. Wacht niet langer, maar overkom jouw angst en boek een parachutesprong bij Parachutespringen.nl. De parachutespringen prijs varieert bij ons. Je kunt jouw eigen parachutespringen prijs samenstellen.

Standaardkosten voor de sprong

De parachutespringen prijs wordt als eerste opgemaakt uit de kosten van de sprong. Wij bieden twee verschillende opties voor de sprong. Je kunt namelijk springen vanaf 9.000ft of vanaf 13.000ft. Het verschil in hoogte is belangrijk voor de vrije val. Bij de ene is de vrije val langer dan de andere. Voor beginners raden wij de sprong van 9.000ft aan. Dit is ongeveer een hoogte van drie kilometer. De vrije val is korter en daardoor iets minder spannend. Deze sprong kost €209.00 en is inclusief btw.

Ben jij een echte waaghals en wil je een langere vrije val? Dan spring je vanaf 13.000ft. De kosten voor deze hogere sprong zijn €259.00 inclusief btw.

Parachutespringen prijs - Parachutespringen.nl