Die kick, die spanning, dat waanzinnige gevoel. Het is bijna onbeschrijfelijk. Het is het gevoel van ultieme vrijheid als je in de lucht zo’n paar honderd meter boven de aardoppervlakte zweeft. De adrenaline die door je lijf giert, terwijl je ondertussen een vrije val maakt. Je kunt het bijvoorbeeld met de skydive Ameland allemaal beleven.

“Durf ik het wel”, vraag je jezelf af. Heel simpel. Vliegexperience heeft de gezelligste en (niet geheel onbelangrijk) de meest professionele instructeurs die de angst en spanning wegnemen en plaats laten maken voor een fantastische beleving. Want daar draait het om. Het genieten van bijvoorbeeld het prachtige uitzicht dat er gegarandeerd is op Texel, Ameland of Midden-Zeeland.

Keuze Skydive Ameland

Aan keuze in het type sprongen geen gebrek. Wat te denken van het parachutespringen, de tandemsprong, het valschermspringen of skydive Ameland? Op verschillende locaties in Nederland worden deze parachutesprongen aangeboden. Zo verkopen we ze vanuit vliegveld Texel, Ameland en Midden-Zeeland. We hanteren voor de tandemsprong een minimumleeftijd van 6 jaar (geen maximumleeftijd) en hebben in verband met de veiligheid en limitatie van de spring uitrusting een maximum gewicht van 100 kilogram.

Skydive Ameland - Parachutespringen.nl