Heb jij het lef om een skydiving sprong te maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt je skydiving beleving vanaf vliegveld Texel, Ameland of Midden-Zeeland boeken met een paar klikken. De ultieme kick van de vrije val in combinatie met het uitzicht zijn uniek en ongeëvenaard. Wij hebben met ons paracentra op de mooiste plekken tandemspring locaties van Nederland namelijk Texel, Ameland en Midden-Zeeland.

Het is voor veel mensen de ultieme uitdaging. Uit een goed werkend vliegtuig springen, vliegen en je vrij voelen. Steeds meer mensen willen de kick van een tandemsprong ervaren. Het gevoel van gewichtloosheid meemaken, de rush voelen!

Samen met een gecertificeerde instructeur spring jij van grote hoogte. Voel je zo vrij als een vogel en ontdek nu de mooiste locaties van Nederland vanuit de lucht. Heb jij altijd al een een tandemsprong willen maken? Grijp dan nu jouw kans. Een parachutesprong geeft jouw het ultieme gevoel van vrijheid!

Skydiving als cadeau

Prachtig cadeau om weg te geven om aan jezelf te geven en de ware kick van het parachutespringen te ervaren. Je kunt de cadeaubon personaliseren met een persoonlijke boodschap.

9.000 ft en 13.000 ft hoogte

Je kunt al springen vanaf een hoogte van 9.000 ft, dit is ongeveer 3 km hoogte. Op Texel kun je tegen bijbetaling zelf naar 13.000 ft, een hoogte van 4 km. De vrije val is ongeveer 30 seconden als je vanaf 9.000 ft springt en wel 60 seconden als je van 13.000 ft springt.

Skydiving - Parachutespringen.nl