Staat parachutespringen ook hoog op jouw bucketlist? Zorg dat je het kunt doorstrepen en boek een sprong bij Parachutespringen.nl. Wij bieden onvergetelijke parachutesprongen in Nederland. Geniet van professionele begeleiding tijdens de sprong en spring samen met een van onze ervaren instructeurs. Waar parachutespringen in Nederland? Wij bieden drie verschillende opties.

Parachutespringen waar in Nederland?

  • Texel
  • Ameland
  • Midden-Zeeland

Texel

Woon je in Noord-Holland​? Dan is Texel de beste plek om te gaan parachutespringen. Je bent er zo en geniet van een prachtige sprong op dit eiland. Je ziet zowel water als land tijdens jouw sprong en land uiteindelijk veilig weer op Texel. Parachutespringen waar in Nederland? Nou bijvoorbeeld in Texel! Wij hebben veel klanten vanuit de hoofdstad die op Texel komen parachutespringen.

Ameland

Een paar waddeneilanden verder beantwoorden wij ook de vraag: “Parachutespringen waar in Nederland?”. Ook op Ameland bieden wij unieke vluchten om parachute te springen. Spring vanaf 9.000ft of 12.000ft en beland weer terug op locatie in Ameland.

Parachutespringen waar in Nederland – Parachutespringen.nl