Leuke spannende uitjes worden in Nederland niet vaak aangeboden maar daar is met de komst van Parachutespringen.nl nu toch echt verandering in gekomen. Beter gezegd gaat het hier over spannende uitjes boven Nederland. Want je bekijkt ons landje namelijk helemaal vanuit de lucht! Door het maken van een heuse tandemsprong ervaar jij binnen een paar seconden tijd een heel scala aan emoties.

Ultieme vrijheid

Het gevoel van vrijheid dat je beleeft in de tijd voordat jouw parachute door de ervaren instructeur of instructrice wordt geopend wordt door parachutisten vaak genoemd als de echte reden voor hun liefhebberij. De vrije val van ongeveer één minuut kan eigenlijk niet lang genoeg duren.

Zoek je spannende uitjes Nederland?

Ben je bezig met de organisatie van een bedrijfsuitje? Voor teambuilding is een parachutesprong natuurlijk bijzonder geschikt. Skydiving is een van de weinige echt spannende uitjes in Nederland en jouw collega’s kunnen vanaf vliegveld Texel, vliegveld Ameland of vliegveld Midden Zeeland opstijgen voor een opwindende tandemsprong.

Spannende uitjes Nederland - Parachutespringen.nl