Skydiving is een waanzinnige ervaring die eigenlijk iedereen een keer meegemaakt moet hebben. Helaas bestaat het misverstand dat skydiving kosten altijd heel hoog zijn. Gelukkig is dit bij ons zeker niet het geval. Wij hanteren duidelijke overzichtelijke en aantrekkelijke skydiving kosten zodat het voor iedereen bereikbaar wordt om een sprong te wagen.

Mogelijkheden en skydiving kosten

Wij bieden twee verschillende parachutesprongen aan. Ten eerste is er de sprong vanaf 3 kilometer hoogte. Hiervoor betaald u € 209,00 incl. BTW. Ten tweede is er een optie om te springen vanaf 4 kilometer hoogte, u betaald dan € 259,00 incl. BTW.

De skydiving kosten zijn op al onze locaties hetzelfde, wel zo overzichtelijk! Of u nu vanaf Texel, Ameland of Midden-Zeeland wilt vertrekken, de skydiving kosten zijn overal gelijk. U vertrekt vanuit het vliegveld van Texel, Ameland of Midden-Zeeland om vervolgens tot een hoogte van 3 of 4 kilometer te klimmen. Aangekomen op de juiste hoogte springt u met een ervaren instructeur waarbij u een vrije val maakt. De parachute wordt geopend en u daalt het laatste stukje rustig af en maakt een zachte landing.

Skydiving kosten - Parachutespringen.nl