Wat moet je dragen tijdens het skydiven?

Uitzoeken wat je moet dragen voor school of voor het werk, is een klus die meestal snel is geklaard. Als je niet zozeer de modetrend volgt, weet je ook vrijwel meteen wat je moet dragen als je hardloopt, fietst of wandelt. Maar het is niet elke dag dat je gaat parachutespringen! Dus, wat moet je dragen en is een skydive pak verplicht? Gelukkig is dit iets dat we vaker doen en hebben we de perfecte garderobe in gedachten voor je.

Kledijkeuze voor je eerste sprong

Kom gekleed naargelang het weer! Uiteindelijk wil je je vooral op je gemak voelen met wat je draagt. Dit stelt je in staat om volledig gefocust te zijn op de skydive en niet afgeleid te worden door kleding die te strak zit of niet geschikt is voor ons weer in Nederland. Als we een tip mogen geven: draag opvallende kleuren voor perfecte foto’s! Vooral oranje oogt geweldig bij de helderblauwe lucht.

Het dragen of niet-dragen van een skydive pak

Bij Parachutespringen.nl houden we veiligheid, de beste ervaring en je comfort in gedachten. We springen alleen als het weer gunstig is! We werken de hele lente, zomer en herfst. Tijdens alle seizoenen zullen we je een skydive pak geven om over je kleding te trekken als je dat wilt. Je outfit schittert misschien niet op video, maar het dragen van een jumpsuit helpt je om je kleding en je huid tijdens het landen te beschermen. Door deze beschermende laag toe te voegen, kun je grasvlekken op je kleding en potentiële schaafwonden op de blootgestelde huid voorkomen. We laten het echter volledig aan jou over om te kiezen. Weet dat het dragen van een jumpsuit niet verplicht is! Je hoeft dus niet meteen na reserving naar de winkel te rennen om een skydive pak te kopen.

Skydive pak - Parachutespringen.nl