Wij van parachutespringen.nl bieden mensen de mogelijkheid om zich helemaal vrij te voelen. Parachutespringen is een bijzondere manier om je helemaal zonder zorgen te voelen en zelfverzekerder door het leven te gaan. Wij bieden unieke sprongen op verschillende plekken en hoogtes. Wij springen wanneer het weer dat toestaat. Meer weten over parachutespringen weer? Wij hebben de eisen voor het weer op een rijtje gezet.

Parachutespringen weer – De wind

Het is belangrijk dat er niet te veel wind staat. Je springt bij ons in tandem met een professionele instructeur die controleert waar je land met de parachute. Wanneer er teveel wind staat is het gevaarlijk omdat het moeilijk is om de controle te houden. Je bent vrij in de lucht en waant je letterlijk op de wind. Je wilt natuurlijk niet helemaal weggeblazen worden door de wind. De parachutesprongen gaan alleen door wanneer het parachutespringen weer dat toestaan.

Parachutespringen weer – De regen

Regen is geen ideale situatie om te springen. Wij springen bij droog weer en kunnen jouw parachutesprong omboeken wanneer er te veel regenval is om te springen. Springen in de regen is niet prettig en doet geen eer aan het weergaloze gevoel bij parachutespringen. Het kan dus zijn dat je een parachutesprong geboekt hebt, maar deze wordt gecanceld en verplaatst vanwege het weer.

Parachutespringen weer - Parachutespringen.nl