Parachutespringen solo of tandem

De gedachte om uit een vliegtuig te springen, hoewel heel opwindend, kan heel ontmoedigend klinken. Vooral als je geen idee hebt wat er allemaal bij komt kijken. In dit artikel vind je wat geruststelling in het parachutespringen solo en je AFF-reis die eraan verbonden is.

Wat is AFF?

Om te beginnen staat AFF voor Accelerated Free Fall en hier bij vliegexperience.nl zijn we trots op de reputatie die we hebben om onze studenten de geconcentreerde zorg te geven die ze nodig hebben. De instructeurs helpen je echt om je thuis te laten voelen en je te ondersteunen in de momenten van angst. Miscchien zeg je nu, achter je scherm, geen nagst te hebben, maar als je hart niet een beetje giert als je je eigen rig voor het eerst vastmaakt, dan zal elke ervaren skydiver medelijden met je hebben, omdat angst een onderdeel is van de ervaring. Dus voor degenen die een beetje bang zijn, omarm het! Het herinnert ons eraan dat we menselijk zijn. Zorg er alleen voor dat de angst je instinct versterkt en verscherpt in plaats van dat het je helemaal overwint.

Welkom in de AFF-cursus!

Zodra je besluit om parachutespringen solo te kiezen boven een tandemsprong, moet je eerst starten met een grondtraining. De eerste dag zul je doorbrengen met het doornemen van de juiste lichaamshouding om een ​​stabiele vlucht en inzet te hebben. Daarnaast worden de landingspatronen besproken en hoe je luifel eruit moet zien als deze eenmaal is geopend. Noodprocedures worden in je geboord totdat je je zeker genoeg voelt. De volgende dag is het tijd voor je fase 1-sprong!

Parachutespringen solo - Parachutespringen.nl