Op de grond kan regen heel romantisch en vredevol zijn. Lange wandelingen in de regen, zingen in de regen, kijken naar regendruppels op een raam, vertoeven in regenwouden, het bewonderen van regenbogen en paraplu’s delen. Regen op de juiste plaats, is ongetwijfeld een van de dingen die het zo verdomd prettig maken om op aarde te leven. Dat gezegd hebbende: parachutespringen in de regen is een andere zaak en een van de meest onaangename verschrikkingen die je kunt doorstaan. Parachutespringen met regen draagt bij aan het feit dat je naar het midden van de Sahara wilt gaan om nooit nog een regendruppel te zien zolang je leeft. Waarom? Lees verder.

Je voelt de regen behoorlijk

Elke skydiver zal je vertellen dat skydiven in de regen tot de slechtste ideeën behoort. Het is belangrijk om je te realiseren dat, wanneer je een sprong waagt in de regen, je niet zachtjes wordt betutteld door kleine feeëntranen van bovenaf. Je wordt van beneden geraakt door scherpe kleine koude pellets. Dit op topsnelheid en op je gezicht.

Regen doorweekt alles

Zou je het zien zitten om voor een hogedrukreiniger te staan ​​en dan een inloopkoelkast binnen te wandelen met een ventilator erin die 190 km/u blaast? Als je dat zou doen, zorg ervoor dat je er goed voor betaald krijgt! We veronderstellen dat je het liever niet wilt doen.

Parachutespringen regen - Parachutespringen.nl