Het is een sensationeel gevoel om uit een vliegtuig het diepe in te springen. Toch heeft menigeen het stiekem op het verlanglijstje staan om parachute te springen. Kom bij ons de gok wagen boek een parachutesprong bij parachutespringen.nl. Voor parachutespringen medische keuring aanvragen? Dat is bij ons niet nodig. Hoe dat werkt leggen wij graag uit.

Geen medische keuring, wel gezond verstand

Kan iedereen een parachutesprong boeken en is een parachutespringen medische keuring niet nodig? Nee bij ons een parachutespringen medische keuring niet nodig. Dat betekent echter niet dat wij iedereen laten springen. Wij doen altijd beroep op het gezond verstand van de springers. Weet je dat chronische klachten hebt door stress of hartklachten? Dan is het logisch dat een stressvolle parachutesprong misschien niet de beste optie is voor jou. Ben je zwanger of ben je net bevallen? Dan is parachutespringen ook niet goed voor jouw lichaam. Wij gaan ervan uit dat de springers zelf kunnen inschatten of een parachutesprong bij hun gezondheid en levensstijl past.

Wij hanteren alleen een verbod op springen wanneer je meer dan 100 kilo weegt. Onze uitrusting is hier niet op gemaakt en wij willen de veiligheid van iedereen kunnen waarborgen.

Parachutespringen medische keuring - Parachutespringen.nl