Voel je weergaloos vrij tijdens een parachutesprong van Parachutespringen.nl. Je gaat met een razend tempo naar beneden tijdens de vrije val en dwarrelt vervolgens als een pluisje op de wind terug naar land. Jouw hart gaan sneller kloppen en de adrenaline stroomt door jouw lichaam. Parachutespringen is een onvergetelijke ervaring. Bij Parachutespringen.nl kun je een sprong boeken vanaf verschillende hoogtes.

Parachutespringen hoe hoog?

Wij bieden twee mogelijkheden:

9.000ft

De eerste optie is een sprong vanaf 9.000ft. Dit kun je grofweg drie kilometer noemen. Het is een hoogte die voor onervaren springers zeer aan te raden is. De vrije val is korter en duurt 30 seconden. Voor een eerste sprong kan dit al lang genoeg zijn voor een enorme adrenaline kick. Wij bieden deze optie aan voor €209,- inclusief btw. Ga jij voor het eerst springen? Dan is de een hoogte van 9.000ft perfect. Zo maak je goed kennis met het vak.

13.000ft

Voor echte avonturiers en waaghalzen is een hoogte van 13.000ft het antwoord op de vraag: “parachutespringen hoe hoog?”. Je kunt bij ons ook vanaf 13.000ft, dit is vier kilometer, springen. Doordat je vanaf een hoger punt naar beneden springt, kan de vrije val langer duren. Gemiddeld duurt een vrije val bij een hoogte van 13.000ft zeker 60 seconden. Een minuut lang ga je met een snelle vaart naar beneden. Hierdoor krijg je een enorme adrenaline kick. Wil jij wat extra sensatie tijdens jouw sprong? Kies dan voor een hoogte van 13.000ft. Wij bieden deze sprongen aan vanaf €259,- inclusief btw.

Parachutespringen hoe hoog - Parachutespringen.nl