Parachutespringen cursus volgen kan bij Parachutespringen.nl! Uit een vliegtuig springen op een hoogte van 9000 tot 13000 voet boven de grond, rondvliegen in de wolken, over de bomen zweven met je parachute en een stevige adrenalinestoot voelen bij het landen. Klinkt dit als iets dat je zou willen doen?

Parachutespringen cursus volgen

Bij Vliegexperience.nl kun je je eigen skydiving licentie behalen door parachutespringen en een cursus te combineren. Dit laat je toe met de wereld te kunnen springen alsof het je speeltuin is. Onze bemanning bestaat uit leuke en professionele instructeurs die allen een lange en betrouwbare ervaring hebben in het opleiden van parachutisten. We springen tussen 9000 en 13000 voet boven het vliegveld van Texel, Midden-Zeeland en Ameland, wat betekent meer tijd in vrije val en maximaal genieten van elke sprong. Daarnaast geven we het moderne AFF-programma (Accelerated Freefall). Parachutespringen en een cursus volgen, is niet zo leuk als het springen zelf!

Heb je na je tandemsprong de smaak te pakken en wil je graag jouw licentie behalen om alleen te springen? Of wil je gelijk in de cursus stappen zonder vooraf gesprongen te hebben? Alles kan! De cursus wordt geleid door ervaren instructeurs die ervoor zorgen dat je goed voorbereid bent voor je eerste sprong. Meestal is de cursus opgezet voor vier dagen, twee weekends op rij of vier dagen achter elkaar. Het leukste nieuws is dat je je eerste opwindende sprong al op de vierde dag doet.

Parachutespringen cursus - Parachutespringen.nl